Μαύρη Θύελλα: “Δανείζει” στον Πανθουριακό

Η Καλαμάτα θα μπεί άμεσα στην φάση της υλοποίησης του σχεδίου για συνεργασία με τον Πανθουριακό, κίνηση που είχε προαναγγείλει ο χρηματοδότης των μελανόλευκων και ταυτόχρονα πρόεδρος της δευτεραθλήτριας Μεσσηνίας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Κααμάτα θα παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού στον Πανθουριακό ποδοσφαιριστές που είναι εξελίξιμοι αλλά όχι έτοιμοι για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με στόχο την διαρκή εξέλιξη τους και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.

Θα παρακολουθούνται στενά από τον Γιάννη Χριστόπουλο και το προπονητικό τιμ της ομάδας και η πορεία και παρουσία τους στον Πανθουριακό θα αποτελέσει τον προθάλαμο για την επανένταξή τους στην μελανόλευκη ομάδα.

Η συνεργασία αυτή έρχεται να καλύψει το αγωνιστικό κενό που υπάρχει ανάμεσα στις ενδιάμεσες ποδοσφαιρικά ηλικίες των Ακαδημιών και της πρώτης ομάδας και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και να είναι έτοιμοι όταν κληθούν να αγωνιστούν στην ομάδα της Καλαμάτας.1222 views
Top