Μεσσηνιακός: Πρώτος παντού! (φωτο)

Με την ευλογία του Αγιασμού τα αθλητικά τμήματα του Μεσσηνιακού πήραν δυνάμεις και φώτιση και ξεκίνησαν επίσημα την διαδρομή τους στη νέα αθλητική χρονιά.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Ξενοφώντας Γαλανόπουλος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μεσσηνιακού, όπου έδωσαν το παρών σύσσωμες οι ομάδες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και οι υπεύθυνοι του στίβου.

Κοινός παρανομαστής και στόχος για όλους αποτελεί η πραγματοποίηση μιας ακόμη χρονιάς με επιτυχίες. Αρχικά, για το ποδόσφαιρο αυτό μεταφράζεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Σταύρος Χριστόπουλος, η ομάδα είναι πλήρης. Μαζί του ήταν οι παράγοντες Δημήτρης Πετρόγιαννης, Γιάννης Σπαντιδέας και ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος.

Η ομάδα βόλεϊ θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Με την Γωγώ Σουρή για 7η χρονιά στο τιμόνι τα κορίτσια του Μεσσηνιακού θα παρουσιάσουν ανανεωμένο πρόσωπο με τον πήχη πάντα ψηλά.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν η ψυχή του τμήματος και όχι μόνο, Χρήστος Ζερίτης, ο έφορος Χρήστος Δροσινός και ο προπονητής των Ακαδημιών Αντώνης Κάτσος.

Για τον στίβο το φετινό στοίχημα είναι η πολυπληθής ομάδα να συνεχίσει τις επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο ενώ όπως τόνισε ο Δημήτρης Πουλόπουλος είναι δεδομένο πως θα υπάρξει περαιτέρω αναβάθμιση των “Παπαφλεσσείων”. Μαζί του στον αγιασμό ήταν ο Λούης Τσάτουμας.

 

1034 views
Top