Τσικλητήρας- Απόλλωνας 1-0: Προβάδισμα με Γεωργιάδη!

Με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη στο 86ο λεπτό ο Τσικλητήρας Πύλου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Ο ημιτελικός ήταν κακός ποιοτικά με παιχνίδι κέντρου κυρίως και λίγες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά έφταναν με δυσκολία στα καρέ του Ντουγέρογλου ενώ απο την άλλη οι ροσονέρι προσπάθησαν περισσότερο να βγούν στην κόντρα με τον Διακουμή. H καλύτερη ευκαιρία ήρθε απο πλευράς φιλοξενούμεων που είχαν δοκάρι με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο στο 27΄ σε σουτ.

Η λύση στον γρίφο ήρθε τελικά απο τον Γεωργιάδη ο οποίος εκτέλεσε φάουλ απο δεξιά με ανάποδο πόδι και αιφνιδίασε τον Γιακουμή για το 1-0 υποχρεώνοντας τον Απόλλωνα στην πρώτη του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Ασπροχώματος.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Γιώργος Αργυρόπουλος): Ντουγερόγλου, Ι. Τρίψας, Γεωργιάδης, Ν. Παπαγεωργίου, Παυλάκος, Γρ. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι, Ιλιάζι (75΄ Κουρεμπανάς), Χρ. Τρίψας, Σούλα (67΄ Καγιανάς), Διακουμής (89΄ Κ. Μέμα).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Γιακουμής, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Περιβολάρης, Λούτα, Στραβάκος, Τσουλάκος (51΄ Κανιώρος), Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος, Τρικουράκης (81΄ Κουτσουρόπουλος).


387 views
Top