Μαύρη Θύελλα: Μια γροθιά για τον τίτλο με εγγυητή τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο- Ρόλο σε Γ. Φαββατά, αναβάθμιση Π. Κρεμμύδα

Ενωμένη και δυνατή για το πρωτάθλημα με εγγυητή τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο συνεχίζει η Μαύρη Θύελλα καθώς στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης εκφράστηκε η βεβαιότητα για λύση στο διοικητικό θέμα που προέκυψε με τις παραιτήσεις του προέδρου Απόστολου Κουκούτση και του γεν. γραμμ. Στέλιου Κουτίβα.

Καταλυτικό ρόλο στην επόμενη μέρα της Μαύρης Θύελλας θα συνεχίσει να διαδραματίζει ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στη συνεδρίαση και επανέλαβε την δέσμευσή του πως θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου.

Επίσης, ενεργό εξωδιοικητικό  ρόλο στην Καλαμάτα αναλαμβάνει ο Γιάννης Φαββατάς, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αγαθοκλή Χριστόπουλου ενώ στην επόμενη μέρα αναβαθμισμένος θα είναι ο ρόλος του Παύλου Κρεμμύδα.

Αναφορικά με την αναδιάρθρωση του ΔΣ αποφασίστηκε αυτή να πραγματοποιηθεί σε νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου. Οι Απόστολος Κουκούτσης και Στέλιος Κουτίβας θα παραμείνουν στο συμβούλιο ενώ δεν αποκλείεται τελικά ο Απ. Κουκούτσης να αποσύρει την παραίτησή του να συνεχίσει στην προεδρία.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για την συνεδρίαση του ΔΣ αναφέρει:

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣ “Η Καλαμάτα” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/1/2019 με ενωτικό χαρακτήρα, παρουσία του χρηματοδότη της ομάδας κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

Αποφασίστηκε να γίνει νέο ΔΣ την ερχόμενη Πέμπτη 17/1/2019 με θέμα τον σχηματισμό νέου προεδρείου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, απόρροια της επιτυχημένης πορείας της ομάδας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και εκφράστηκε η αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια. Επίσης, υπήρξε η διαβεβαίωση πως ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου.”


1170 views
Top