Μαντζούνης: Εύχομαι στην Καλαμάτα να το σηκώσει!

Η διαφορά ποιότητας ήταν αυτή που καθόρισε και τον τελικό νικητή στην αναμέτρηση της Πελλάνας Καστορείου με την Καλαμάτα σύμφωνα με την άποψη του Αλέξη Μαντζούνη, ο όποιος αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μαύρης Θύελλας και μίλησε για ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο μεσσήνιος τεχνικός της Πελλάνας εξήρε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του αναφέροντας πως είχαν καλή παρουσία στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων και ευχήθηκε στην Καλαμάτα να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Το ματς μπορούμε να το χωρίσουμε σε δύο μέρη όπως ακριβώς ήταν και τα ημίχρονα. Στο πρώτο σταθήκαμε καλά μέσα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν καθώς χάσαμε πολύ νωρίς στο ματς έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή τον Λαμπρόπουλο κάτι που μας κόστισε. Στο β’ μέρος η Καλαμάτα μπήκε περισσότερο αποφασισμένη, μην κρυβόμαστε έτσι κι αλλιώς είναι πιο ποιοτική ομάδα και μεγαλύτερο βάθος έχει και μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά, οι παίκτες της απελευθερώθηκαν και αυτό ήταν φανερό στον αγωνιστικό χώρο.

Η Καλαμάτα θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει και τέταρτο τέρμα. Εμείς στο τέλος είχαμε το γκολ με το οποίο μειώσαμε το σκορ και θα μπορούσαμε με την ευκαιρία του Μουλιάτου στην εκπνοή να μειώσουμε σε 3-2, το οποίο όμως θα αδικούσε την Καλαμάτα για την παρουσία και την προσπάθεια της. Εύχομαι ολόψυχα στην Καλαμάτα να πάρει αυτό το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι το αξίζει και μετά τα τελευταία αποτελέσματα είναι πάρα πολύ κοντά”.

Σε ερώτηση για τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα που έβγαλε η Καλαμάτα ο Αλέξης Μαντζούνης στάθηκε κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Γνωρίζαμε για την ποιότητα που μπορεί να βγάλει η Καλαμάτα απο τα πλάγια με τον Μίνγκα και τον Λαθύρη. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Βαγγέλη ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής μου και με τον οποίο κρατάω επαφή και μέσα στην πίκρα λοιπόν για την ήττα χαίρομαι γιατί ο Βαγγέλης δείχνει τις δυνατότητές του”.

Τους ποδοσφαιριστές της Πελλάνας Καστορείου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς εκπροσώπησε ο Γιάννης Κοτσοβός, ο οποίος επισήμανε:

Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ δύσκολο απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα. Χαλαρώσαμε για 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε αφού η Καλαμάτα διαθέτει μία ιδιαίτερη ποιοτική ομάδα. Κοιτάμε τα παιχνίδια στη συνέχεια για το καλύτερο δυνατό”.

 

 

391 views
Top