Μαύρη Θύελλα: Παραιτήθηκε ο Κουκούτσης, παραμένει ( ; ) ο Κουτίβας

Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της Καλαμάτας ανακοίνωσε ο Απόστολος Κουκούτσης, ο οποίος συνεχίζει ως απλό μέλος της διοίκησης, όπως είχε ζητήσει ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Αντίθετα με τον Κουκούτση, στην θέση του γενικού γραμματέα παρέμεινε ο Στέλιος Κουτίβας, την παραίτησή του οποίου είχε επίσης ζητήσει ο Χριστόπουλος και αυτό είναι ένα ζήτημα που παραμένει ανοικτό για την συνέχεια καθώς το χάσμα του Αγαθοκλή Χριστόπουλου με τους δυο παράγοντες, παραμένει αγεφύρωτο.

Ο Κουκούτσης έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή παραίτησης στην οποία αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως είναι “ο εμπνευστής και δημιουργός όλου του εγχειρήματος” και ο “μοναδικός ανιδιοτελής αρωγός της ομάδας”.

Ο πρώην -πλέον- πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας επιτίθεται στον χρηματοδότη της ομάδας τον οποίο χαρακτηρίζει... μερικώς χρηματοδότη και θεωρεί ότι αν χαθεί η άνοδος, θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος.

Η παραίτηση Κουκούτση υποβλήθηκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο οποίο μετείχαν ακόμη οι Κουτίβας, Κρανιώτης, Πουλημένος και Αποστολόπουλος.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ματς στο Δίστομο με προπόνηση που έγινε στην Παραλία. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει τον τραυματία αλλά και τιμωρημένο Μιχάλη Ζαχαρόπουλο και τον Ανδρέα Μαστραντωνάκη, ο οποίος έχει ξεκινήσει τρέξιμο ενώ αμφίβολοι είναι οι Γιόνδης, Ψάνης.

 

 

571 views
Top