Απόλλων Καλαμάτας: Μεγάλο, διπλό, χτύπημα με Μουρατίδη και Κορακιανίτη

Σπουδαίο, διπλό, μεταγραφικό «χτύπημα» από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που ενέταξε στο δυναμικό του την πρωταθλήτρια Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό, Δανάη Μουρατίδη (βασική φωτο) και την ταλαντούχα Ελισάβετ Κορακιανίτη, φανερώνοντας τις υψηλές του βλέψεις για τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση…

«Καλωσορίζουμε στην πόλη μας και την ομάδα μας τις Δανάη Μουρατίδη και Ελισσάβετ Κορακιανίτη. Η Δανάη είναι 24 ετών αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και έχει παίξει στον Ολυμπιακό, Πανιώνιο, ΖΑΟΝ και Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Έχει σημαντικές διακρίσεις με μεγαλύτερη την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου από τον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2013. Επίσης έχει πάρει το βραβείο καλύτερης πασαδόρου με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο φάιναλ φορ νεανίδων.

Η Ελισσάβετ είναι 22 ετών, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας -διαγωνίου και προέρχεται από τα σπλάχνα του ΟΦΑ Απολλωνίου. Ευχαριστούμε τις διοικήσεις των ομάδων Γ.Σ Αστέρα Αγίου Δημητρίου και ΟΦ Απολλωνίου για την άριστη συνεργασία μαζί τους Ευχόμαστε και στις 2 να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και να ευοδωθούν οι ατομικοί και ομαδικοί στόχοι που έχουμε θέσει».

343 views
Top