Πίκολο: «Αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας»

Σε μικρό χρονικό διάστημα παρουσίας του στα γήπεδα της Μεσσηνίας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει καταφέρει και με το παραπάνω να κάνει... αισθητή την παρουσία του. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός του Τέλλου Άγρα ήταν εντυπωσιακός στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Πάμισο Μεσσήνης, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα και συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση ενός βαθμού με τεράστια αξία ενόψει της συνέχειας.

Μιλήσαμε με τον «Πίκολο» - παρατσούκλι που του έχει μείνει από παλιά και σημαίνει μικρός - των Αχαϊκών, Ηλειακών και Μεσσηνιακών γηπέδων πλέον, ζητώντας του να μας μεταφέρει την άποψή του για την αναμέτρηση με τους Νησιώτες και την εκτίμησή του για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα των Γαργαλιάνων, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει... στάση στις προσωπικές του επιδόσεις.

«Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τη νίκη, είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο. Ο Πάμισος είναι πολύ καλή ομάδα την οποία σεβαστήκαμε, όπως οφείλαμε άλλωστε να κάνουμε, αλλά δεν τη φοβηθήκαμε, «κλείνοντας τα μάτια» στη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη, χάνοντας αρκετές φάσεις στην επανάληψη, όμως θεωρώ το ισόπαλο αποτέλεσμα το πιο δίκαιο», μας δήλωσε αρχικά ο Παναγιωτόπουλος που περιμένει ακόμη καλύτερο τον Τέλλο Άγρα στα παιχνίδια τα οποία απομένουν:

«Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, διαθέτοντας παίκτες με ποιότητα και ταλέντο και η αλήθεια είναι πως δουλεύει σκληρά στο γήπεδο. Χρειαζόταν λίγο χρόνο μιας και άλλαξαν πολλά πρόσωπα και ήρθαμε αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως, μολονότι ακόμη ψαχνόμαστε, από δω και μπροστά η πορεία της θα είναι συνεχώς ανοδική», είπε ο Αχαιός μεσοεπιθετικός, φανερώνοντας ομαδικό πνεύμα στην ερώτηση για το εντυπωσιακό τέρμα που πέτυχε:

«Το γκολ είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας κι αυτό ισχύει και για το τέρμα που πέτυχα με τον Πάμισο. Η φάση ξεκίνησε από τη καλή άμυνα που κάναμε και την ακόμη καλύτερη ανάπτυξη που έφερε και τη μπάλα στα πόδια μου.

Προτιμάω να κερδίζουμε και ας σκοράρει ο τερματοφύλακας....»,
μας δήλωσε ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής της ομάδας των Γαργαλιάνων.

1795 views
Top