Βάρος στην ψυχολογία από τον Αργυρόπουλο

Μέχρι την 3η αγωνιστική, ο Πανθουριακός μετρούσε «3 στα 3» και βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Ωστόσο έκτοτε μέτρησε 3 σερί αγώνες δίχως «τρίποντο» (1 ισοπαλία και 2 ήττες) και μάλιστα οι 2 ήττες ήρθαν στην έδρα του.
Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα της Θουρίας ανέκαμψε και πήγε μεγάλη νίκη επί του Φαραί το περασμένο Σάββατο, φτάνοντας τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Βασίλης Βασιλόπουλος τραυματίστηκε στο κεφάλι και του τοποθετήθηκαν ράμματα, όμως ξεκίνησε ήδη από σήμερα τις προπονήσεις χωρίς πρόβλημα.
Ερωτηθείς για το τι έπαιξε ρόλο στο «ντεφορμάρισμα» των 3 αγωνιστικών, ο κόουτς Γιώργος Αργυρόπουλος δήλωσε: «Θεωρώ πως μας είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό στο ψυχολογικό τομέα.
Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, ωστόσο κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας δουλέψαμε πολύ στον ψυχολογικό τομέα και οι παίκτες κατάλαβαν ότι αδικούσαν τους εαυτούς τους».
Όσο για το παιχνίδι με το Φαραί, ο Αργυρόπουλος ανέφερε: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, βγάλαμε πάθος στο παιχνίδι μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και με αυτοπεποίθηση και πήραμε την νίκη σε ένα γήπεδο που δεν μπορείς εύκολα να κάνεις το παιχνίδι σου.
Καταφέραμε να ξαναβρούμε τον καλό μας εαυτό».

Από Κυριακή …δύσκολο πρόγραμμα
Ο Πανθουριακός από εδώ και στο εξής έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει κατά σειρά τους Κυπαρισσία (εντός), Αρφαρά (εκτός), Πύλο (εντός) και Πάμισο (εκτός)!
Ο νεαρός – πλην ταλαντούχος προπονητής – δήλωσε επ’ αυτού: «Είναι σίγουρα δύσκολο πρόγραμμα, κοιτάμε πρώτα την Κυπαρισσία και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Είπα στους παίκτες μου ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αγωνιστικά πειθαρχημένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

 

1000 views
Top