Τσάτσος: Θετικό οτι ξεκινάμε στην Πύλο, καλή η κλήρωση, επαγγελματική δουλειά στο Καρπενήσι

Ο Σωτήρης Τσάτσος θα είναι ένα από τα βαρύτερα ονόματα όχι μόνο του 3ου ομίλου αλλά ολόκληρης της κατηγορίας στη φετινή σεζόν επιστρέφοντας στην Γ΄ Εθνική με τα χρώματα του Τσικλητήρα.

Ο 37χρόνος μέσος ο οποίος συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας στα Εθνικά πρωταθλήματα με πάνω από 250 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 90 στην Σούπερ Λίγκα, θα δώσει πολλά με τις παραστάσεις και την εμπειρία που κουβαλάει στον νεοφώτιστο Τσικλητήρα ο οποίος βέβαια έχει ενισχυθεί σημαντικά και με άλλους έμπειρους ποδοσφαιριστές και δείχνει έτοιμος για την πρόκληση της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πύλου έμαθε τη σειρά των αγώνων αρχής γενομένης από την 11η Σεπτεμβρίου και την εντός έδρας πρεμιέρα με το Ζευγολατιό και ο Σωτήρης Τσάτσος μιλώντας στο sport365.gr ανέλυσε τις σκέψεις του για την κλήρωση και την φετινή χρονιά.

“Αυτό που θα έλεγα ως γενική τοποθέτηση είναι ότι πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα εντός έδρας ματς. Η κλήρωση θεωρώ πως είναι καλή άλλα το κατά πόσο τα πράγματα εξελιχθούν όπως πρέπει για εμάς θα καθοριστεί μέσα στο γήπεδο από την απόδοση μας. Είναι θετικό ότι ξεκινάμε με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα η οποία βέβαια θα έρθει με τον ενθουσιασμό της καινούργιας κατηγορίας αλλά εμείς πιστεύω ιδιαίτερα στην έδρα μας θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο αυτό τον παράγοντα”.

Η ομάδα του Τσικλητήρα συμπληρώνει ένα δεκαήμερο παραμονής στο Καρπενήσι και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του μήνα πριν ο Νίκος Κακαλέτρης προχωρήσει στο τελικό μοντάρισμα της ομάδας. Μιλώντας για τις συνθήκες και την προετοιμασίας, Ο Σωτήρης Τσάτσος, τονίζει:

“Οι συνθήκες διαμονής και προπόνησης στο Καρπενήσι είναι ιδανικές. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά επίπεδα κάτι που άλλωστε κάναμε και πέρυσι και γι' αυτό είχαμε αυτές τις επιτυχίες. Οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ καλές, το γήπεδο είναι κοντά από το ξενοδοχείο και τα πάντα στην προετοιμασία κυλούν όπως πρέπει”.

Τέλος, αναφορικά στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Τσικλητήρας και την εύκολη νίκη με 5-0 επί της τοπικής Ποταμιάς, ο 37χρόνος επιτελικός μέσος, λέει:

“Ήταν ένα παιχνίδι σαν προπόνηση και μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την μονοτονία του καθημερινού προγράμματος. Δουλέψαμε κάποια πράγματα στο παραγωγικό κομμάτι τα οποία ήταν θετικά αλλά ο αντίπαλος ήταν υποδεέστερος. Στα φιλικά που θα ακολουθήσουν θα έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα για την γενικότερη λειτουργία της ομάδας”.

1256 views
Top