«Είμαστε ομάδα με ποιότητα, μπορούμε σπουδαία πράγματα», λέει o Ρούσσης στο “sport365.gr”

Το ημερολόγιο έγραφε 29 Μαρτίου 2015 όταν ο Δημήτρης Ρούσσης έφευγε από το Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας νικητής με το ευρύ 4-0 επί του Αστέρα Μαγούλας, φορώντας, τότε, την φανέλα της Καλαμάτας.

Μετά από ενάμιση χρόνο, φορώντας την φανέλα του Τσικλητήρα, πλέον, θα πατήσει και πάλι το χορτάρι του γηπέδου της Παραλίας σε επίσημο ματς Γ’ Εθνικής ελπίζοντας το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο με την τελευταία φορά.
Ο 28χρονος αμυντικός μετράει αντίστροφα τον χρόνο για την Κυριακάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην παρθενική παρουσία της ομάδας της Πύλου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ανυπομονεί όπως οι συμπαίκτες του αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσηνίας για το ντεμπούτο της μοναδικής εκπροσώπου του νομού σε Εθνική κατηγορία.

Ο Ρούσσης, με συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, θα έχει καταλυτική παρουσία στην πορεία του Τσικλητήρα μέσα στην σεζόν. Ο ίδιος δηλώνει σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας και αισιόδοξος για την πορεία των «ροσονέρι».

«Έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά στην προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα και κυρίως στον 15νθήμερο της παραμονής μας στο Καρπενήσι και αυτό είναι κάτι που θα βγεί στο γήπεδο. Εάν δεν υπήρχε το θέμα του γηπέδου θα μιλάγαμε για μια προετοιμασία άψογη σε όλα, επιπέδου ανώτερων κατηγοριών. Η ομάδα διαθέτει ταλέντο και ποιότητα, έχει έμπειρους παίκτες οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις και όλα αυτά μας κάνουν αισιόδοξους για την πορεία που θα διαγράψουμε στο φετινό πρωτάθλημα», λέει ο υψηλόσωμος αμυντικός ο οποίος δεν παραλείπει να σημειώσει την αξία μιας νίκης στην πρεμιέρα απέναντι στο Ζευγαλατιό:

«Θα είναι το καλύτερο δυνατό να ξεκινήσουμε νικηφόρα στο πρώτο ματς της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Πέρα από τους ιστορικούς και βαθμολογικούς λόγους θα είναι μια τόνωση ηθικού και ψυχολογίας για την συνέχεια η οποία θα είναι μακρινή και δύσκολη».

Αναφορικά με τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας, ο Δημήτρης Ρούσσης, επισημαίνει: «Η ομάδα έχει δυνατότητες αλλά αυτό που θέλουμε σε πρώτη φάση είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Από εκεί και πέρα και απαλλαγμένοι από άγχος να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, υπάρχει ένα προπονητικό τιμ που κάνει άψογη δουλειά και μια διοίκηση που είναι δίπλα μας. Θεωρώ δεδομένο πως και ο κόσμος ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδείξει πως αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας, θα είναι και φέτος δυναμικά κοντά μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

1914 views
Top