Κακαλέτρης: Κρατάμε την διάθεση και την προσπάθεια, ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας

Διαφορετική περίμεναν την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στον Τσικλητήρα αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τα δεδομένα για τη συνέχεια.

Στην Πύλο γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες της ομάδας, έχουν εμπιστοσύνη σ’ αυτό που χτίζεται και ένα στραβό αποτέλεσμα, δεδομένων και των δυσκολιών της πρεμιέρας, δεν τους αποπροσανατολίζει.

Εξηγώντας τι δεν πήγε καλά απέναντι στο Ζευγολατιό, ο Νίκος Κακαλέτρης έκανε λόγο για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας στην παρούσα φάση ενώ στάθηκε και στις ευκαιρίες που είδε η ομάδα και δεν αξιοποίησε, τόσο πριν όσο μετά το 0-1.

“Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και την απόδοσή μας ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε μια ομάδα η οποία έχει πέντε βδομάδες προετοιμασία και σίγουρα δεν έχουμε το βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται. Παρά ταύτα νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο για την ομάδα μου γιατί τις πιο σημαντικές φάσεις της είχαμε εμείς. Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα στημένο. Ανεβάσαμε πάρα πολύ την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο σε αντίθεση με το πρώτο κακό ημίωρο που κάναμε.
Από την πρεμιέρα θέλω να ξεχάσουμε γρήγορα το αποτέλεσμα και να κρατήσουμε τη  διάθεση και την προσπάθεια. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι, αυτό είναι δεδομένο, γιατί έχουμε ομάδα ποιότητας , έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις, ειδικό βάρος και ικανότητα και ο χρόνος θα μας βοηθήσει σίγουρα”.

Ο τεχνικός των “ροσονέρι” γνωρίζει καλά τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην Γ΄ Εθνική και ξέρει τι να περιμένει στην συνέχεια, επισημαίνοντας πως τελικά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

“Στην κατηγορία αυτή έχει πλεονέκτημα όποιος πετύχει πρώτος γκολ. Δυστυχώς εμείς δεν ευτυχήσαμε να το κάνουμε στις πρώτες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Οι ομάδες είναι ισορροπημένες μεταξύ τους, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και στη λεπτομέρεια παίζεται η όλη διαδικασία. Δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα, έχουμε ξεκάθαρους στόχους για την συνέχεια. Θέλουμε να καθιερωθούμε στη Γ’ Εθνική και βασική μας επιδίωξη είναι να έχουμε εύκολη και γρήγορη παραμονή...”.

Το γεγονός πως η ομάδα έχει βρεθεί χωρίς γήπεδο, σίγουρα έχει παίξει τον ρόλο του αφού όπως λέει και ο Νίκος Κακαλέτρης, η καθημερινότητα της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι κουραστική.
“Υπάρχει αυτό το θέμα με το γήπεδο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε παρά να ζήσουμε με αυτό μέχρις ότου δοθεί και πάλι για χρήση. Δεν προπονούμαστε στο γήπεδο μας και δεν παίζουμε σ' αυτό, ταλαιπωρούμαστε με συνεχόμενες μετακινήσεις. Μέχρι τα τέλη του μήνα θα το έχουμε οπότε κάνουμε υπομονή...”.

1058 views
Top