Και ο Νίκος Κερμενίδης στις Ακαδημίες του Τσικλητήρα!

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Τσικλητήρας Πύλου εντάσσοντας στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών του τον Νίκο Κερμενίδη.

Ο 28χρονος επιτελικός μέσος ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C θα αποτελέσει μαζί με τους περσινούς προπονητές της ομάδας Θανάση Δούνια, Σωτήρη Τσάτσο και Τόνυ Χοτζάϊ μια εξαιρετική τετράδα προπονητών για τα τμήματα υποδομών του συλλόγου με στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση και την ορθή εκμάθηση του αθλήματος στους νεαρούς αθλητές.

Στην Πύλο έχουν βάλει ψηλά τον πήχη των Ακαδημιών καθώς μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά θέλουν να πάνε ακόμη καλύτερα φέτος. Πέρυσι οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ όσο και σε δυνατά τουρνουά Ακαδημιών εντός και εκτός Ελλάδας (Τουρνουά SODERTALJE INTERNATIONAL CUP για την ομάδα των Κ-15 στη Σουηδία, καθώς και τα Τουρνουά σε Καλαμάτα και Ζάκυνθο).

Επίσης στο Καλοκαιρινό Τουρνουά στην Πύλο ενώ ο Τσικλητήρας υπήρξε συνδιοργανωτής του μεγαλύτερου Ποδοσφαιρικου Τουρνουά Ακαδημιών της Πελοποννήσου που φιλοξενήθηκε στην Πύλο με την επονομασία 1st Pylos I.S.T. και σκοπός είναι να διοργανωθεί φέτος το 2ο.

«Φέτος με ακόμα καλύτερες υποδομές και ακόμα πιο ουσιαστική οργάνωση καλούμε τα παιδιά που είναι γεννημένα τις παρακάτω ημερομηνίες και θέλουν να αθληθούν σωστά κάτω από την επίβλεψη έμπειρου τεχνικού τιμ να προσέλθουν στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου μιας και οι προπονήσεις ξεκίνησαν» , αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Τσικλητήρα.


1082 views
Top