Κακαλέτρης: «Βαθμούς ή βαθμό σε όλα τα ματς, έρχεται περαιτέρω ενίσχυση…»

Ο Νίκος Κακαλέτρης (στην φωτό με τον Ρούσση) είναι από τους προπονητές που βλέπουν μισογεμάτο και όχι μισοάδειο το ποτήρι. Ένα γκολ στο 90’ σε εκτός έδρας ματς που σου στερεί μάλιστα την ευκαιρία μιας νίκης είναι φυσικό να φέρνει πικρία, πλην όμως ο τεχνικός του Τσικλητήρα δεν βλέπει το δέντρο για να χάσει το δάσος. Και το δάσος στην προκειμένη περίπτωση είναι η εικόνα που έβγαλε η Πύλος στο παιχνίδι και όχι η συγκυρία ενός λανθασμένου μαρκαρίσματος.

Από την άλλη βέβαια ο 44χρονος τεχνικός είναι και πραγματιστής, δεν στέκεται απλά στην θεωρία αλλά μέσα από την σωστή διαδικασία ζητάει και το αποτέλεσμα:

«Πήγαμε στη Θήβα γνωρίζοντας ότι η αντίπαλός μας δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό μιας και στην πρεμιέρα είχε ρεπό. Γνωρίζαμε επίσης ότι είναι μια ποιοτική ομάδα και σκοπός μας ήταν να μη φύγουμε με άδεια χέρια.

"Στο βαθμό που το πετύχαμε αυτό είμαστε ικανοποιημένοι αλλά βέβαια, όταν ισοφαρίζεσαι στο τέλος παιχνιδιού και νωρίτερα έχεις χάσει δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνεις τη διαφορά, αυτό σου αφήνει μια πικρία.

"Αυτή όμως είναι η Γ’ Εθνική. Πρέπει να διατηρείς τη συγκέντρωση σου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην κάνεις κανένα ατομικό αμυντικό λάθος όπως έγινε στην φάση που δεχθήκαμε την ισοφάριση», τονίζει ο Νίκος Κακαλέτρης και συμπληρώνει:

«Κρατάμε τον βαθμό που είναι πάρα πολύ σημαντικός και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να κάνουμε σε όλα τα ματς. Να παίρνουμε πάντα βαθμούς ή βαθμό είτε εντός είτε εκτός. Όλες οι ομάδες, όπως έχω ξαναπεί, είναι ισοδύναμες ή έχουν μικρές διαφορές και θα βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός. Το ίδιο ισχύει και για εμάς.

"Ο χρόνος και οι συνθήκες θα μας κάνουν καλύτερους. Το θέμα του γηπέδου είναι ένας απ΄ αυτούς τους παράγοντες που θα μας βοηθήσουν. Θα βελτιώσουμε τις συνθήκες προπόνησης ενώ στα παιχνίδια η δυναμική θα είναι διαφορετική. Με τις μεταγραφικές κινήσεις μάλιστα που έχουν γίνει αλλά και θα γίνουν, η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα να δημιουργήσει τη βάση ώστε να γίνει ακόμη πιο αγωνιστική σε υψηλό επίπεδο».

1262 views
Top