Τσικλητήρας: Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές!

Ο Τσικλητήρας Πύλου συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει την Κυριακή 9/10 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο της Πύλου που διοργανώνει ο Σύλλογος Κυριών Πύλου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και υπο την αιγίδα του Δήμου Πύλου Νέστορος.

Οι άνθρωποι της Πύλου θέλουν να περάσουν τη μήνυμα της προσφοράς αίματος και καλεί τον κόσμο να γίνει συνοδοιπόρος αυτής της προσπάθειας.

«Συνεισφέρουμε όλοι», είναι η προτροπή των «ροσονέρι» ενώ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται: «Η προσφορά του αίματος για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αξία ζωής. Δέκα λεπτά απο το χρόνο μας και 400 κ.ε. αίμα από τα 6 λίτρα που διαθέτουμε είναι αρκετά για να σώσουν έναν συνάνθρωπό μας σε μια δύσκολη στιγμή».

Υποστηρικτές της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι και οι υπόλοιποι σύλλογοι της Πύλου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Πύλου, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Πύλου και ακόμη ο Σύνδεσμος επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

962 views
Top