Κακαλέτρης: Δείξαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε σωστά

O Νίκος Κακαλέτρης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος για την πρώτη νίκη του Τσικλητήρα καθώς ο σχεδιασμός του φαίνεται πως αποδίδει καρπούς και η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο.

Ο τεχνικός του Τσικλητήρα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και το 3-1 επί της Δόξας Μεγαλόπολης και στάθηκε κυρίως στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά το γκολ της ισοφάρισης:

«Όπως είχα πει από την πρώτη αγωνιστική η ομάδα θα γίνεται καλύτερη μέρα με την ημέρα, βδομάδα με βδομάδα. Στην Θήβα ήμασταν καλύτεροι από την πρεμιέρα και σήμερα ήμασταν καλύτεροι από το ματς της Θήβας. Θέλουμε το χρόνο μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποια πράγματα δεν φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη.

"Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι ήταν δίκαιη η επικράτηση. Είναι πάρα πολύ καλό ότι καταφέραμε να σκοράρουμε τρεις φορές και να δημιουργήσουμε πολλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Πολύ θετικό στοιχείο επίσης είναι η σωστή αντίδραση που είχαμε μετά το νωθρό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και την ισοφάριση από την Δόξα.
Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε, να αντιδράσουμε γρήγορα με γκολ και να μπούμε μπροστά και πάλι στο σκορ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δουλέψαμε πολύ καλά για το παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη που θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια».

Για την επόμενη αποστολή στο πρωτάθλημα, το ματς με τον Φωστήρα στον Ταύρο αλλά και την επικείμενη επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, στο γήπεδο της Πύλου, ο 44χρονος τεχνικός λέει:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή και ιστορική ομάδα της έχει παίξει πολλά χρόνια και στη Γ’, στη Β’ και παλιότερα στην Α’ Εθνική. Έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε γι΄ αυτό το ματς.
Από εκεί και πέρα είναι πάρα πολύ καλό που θα πιστέψουμε στη φυσική μας έδρα, σε έναν τρομερό αγωνιστικό χώρο, έτσι όπως διαμορφώνεται, που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε δείγματα των δυνατοτήτων μας. Το σπίτι μας είναι σπίτι μας, αυτή είναι η αλήθεια. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Σταδίου στην Παραλία για την φιλοξενία και τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να κάνουμε την μικρή διαμονή μας ευχάριστη».

1618 views
Top