Ο απολογισμός και το αντίο στον... πιστό στρατιώτη, Φώτη Διακουμή

Ο Τσικλητήρας Πύλου με ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook αποχαιρετά τον... πιστό στρατιώτη, Φώτη Διακουμή, κάνοντας έναν απολογισμό της 13χρονης παρουσίας του συνολικά στον «Ολυμπιονίκη».

«Ο ΑΟ Πύλου "Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας" σεβόμενος την απόφαση του εκ των αρχηγών της ομάδας μας Φώτη Διακουμή να αποχωρήσει από τον Τσικλητήρα με προσωπική του απόφαση και για καθαρά προσωπικούς λόγους, αισθάνεται το καθήκον να τον ευχαριστήσει δημόσια για την υπερπολύτιμη προσφορά και παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του.

Ως γέννημα θρέμμα της Πύλου ο Φώτης ξεκίνησε απ;o πολύ μικρός να ασχολείται ενεργά με το χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ από την ηλικία των 15 ετών αποτελούσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας για πολλά χρόνια με ντεμπούτο στο γήπεδο της Κορώνης.

Το ταλέντο του και η ποδοσφαιρική του επιμονή δεν άργησαν να εξαργυρωθούν και έτσι μετά τον Τσικλητήρα και σε νεαρή ηλικία πήγε στην ομάδα του Παμίσου της τότε Γ' Εθνικής.

Ακολούθησαν οι ομάδες του Χολαργού, του Απόλλωνα Πεταλιδίου (Δ Εθνική) και η επιστροφή του στον Τσικλητήρα για 3 χρόνια όπου και την πρώτη χρονιά επανέφερε την ομάδα από την Β' στην Α' Κατηγορία της Μεσσηνίας (πετυχαίνοντας μάλιστα 27 γκολ), την επόμενη έφερε την ομάδα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α' Μεσσηνίας και μια... ανάσα από τη Δ' Εθνική, ενώ την αμέσως επόμενη υπήρξε φιναλίστ Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Τσικλητήρα.

Ακολούθησαν δύο σερί πρωταθλήματα Α' Κατηγορίας με τις ομάδες της Σπερχογείας και του Εθνικού Μελιγαλά, για να επιστρέψει για μία ακόμα χρονιά στον Πάμισο.

Με τον Τσικλητήρα τα τελευταία χρόνια κατέκτησε τα πάντα και συνέβαλε σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου 2 Κύπελλα Μεσσηνίας, 1 Πρωτάθλημα Α' Μεσσηνίας, την άνοδο στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ, την ξέφερενη πορεία μέχρι τους 4 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος...

Φώτη για όλα αυτά και για άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης η ομάδα του Τσικλητήρα και ο κόσμος της Πύλου σε ευχαριστεί... Καλή συνέχεια, με υγεία στους μελλοντικούς σου στόχους
».

1530 views
Top