Παραλειπόμενα από τον Ταύρο: Τα σουβλάκια, οι αιώνια πιστοί και τα... γαλλικά στους διαιτητές

Απ΄ όλα είχε το σκηνικό που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ιστορικό γήπεδο του Ταύρου όπου ο Τσικλητήρας πήρε το πολύτιμο 0-0 από τον Φωστήρα για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η πρώτη εικόνα με την είσοδο στο γήπεδο ήταν της... ψησταριάς με τα σουβλάκια που είχε στηθεί δίπλα από την κερκίδα και τα οποία… τίμησαν αυτοί που δεν πρόλαβαν το Κυριακάτικο γεύμα.  

Το γήπεδο του Ταύρου φανερώνει την ηλικία του όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους και τις κερκίδες ενώ αντίθετα, τα γραφεία του Φωστήρα που στεγάζονται στο χώρο είναι σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα.
Ο πάλαι ποτέ φονέας των γιγάντων έχει φανατικούς οπαδούς που τον ακολουθούν στην πορεία του χρόνου. Μια ματιά μόνο στην κερκίδα έφτανε να καταλάβεις πως κάποιοι απ΄ τους εκπροσώπους της τρίτης ηλικίας, πλέον,  θα ήταν ενδεχομένως στην ίδια θέση πριν από κάποιες δεκαετίες χειροκροτώντας τον Ελευθεράκη, τον Ρέλλη, τον Βεντούρη, τον Ρεμούνδο και τους υπόλοιπους του θρυλικού Φωστήρα στις μεγάλες  δόξες της Α’ Εθνικής.Η επιστροφή στην σημερινή πραγματικότητα έφερε ορισμένους, νεώτερους, να τα βάζουν στο τέλος με το διαιτητικό τρίο που πάντως δεν έδωσε αφορμές καθώς το παιχνίδι έτσι κι αλλιώς κύλησε χωρίς δύσκολες φάσεις.

 

1102 views
Top