Κρίσιμη Παρασκευή για Ρούσση

Αγώνα... δρόμου για να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση με την με τον ΠΑΟ Βάρδας κάνει ο Δημήτρης Ρούσσης στον Τσικλητήρα.

Ο 28χρονος αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας στο παιχνίδι του Ταύρου με τον Φωστήρα, όπου άλλωστε έγινε αλλαγή γι' αυτό το λόγο. Έκανε θεραπείες τις προηγούμενες μέρες και στην προπόνηση της Πέμπτης πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι στο γήπεδο- χαλί πλέον- της Πύλου ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής θα δοκιμάσει πιο έντονα και θα κριθεί κατά πόσον ο Νίκος Κακαλέτρης θα μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για την δύσκολη αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους της Βάρδας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αγοραστός θα είναι αυτός που θα πάρει θέση δίπλα στον Μπίζο, όπως έγινε στο τελευταίο ημίωρο στον Ταύρο.

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Πέμπτης


Το κλίμα στις τάξεις του Τσικλητήρα είναι άριστο, αποτέλεσμα της καλής παρουσίας και του αποτελέσματος που πήρε η ομάδα στον Ταύρο. Όλοι -εντός και εκτός ομάδας- φιλοδοξούν να είναι η ομάδα της Πύλου που θα βάλει «φρένο» στην ξέφρενη πορεία της Βάρδας, που έχει το απόλυτο των 12 βαθμών μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και μάλιστα για το Κυριακάτικο ματς έχει σημάνει γενικός… ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων.

436 views
Top