ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Στο γήπεδο η 18αδα Κακαλέτρη, διανυκτέρευση στην Γιάλοβα η Βάρδα

Επιστροφή στο σπίτι με σούπερ ντέρμπι για τον Τσικλητήρα!
Μετά από τέσσερις αγωνιστικές μακριά από την φυσική της έδρα, το... απόρθητο κάστρο της Πύλου, η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη θα πατήσει το φρέσκο και ολοκαίνουργιο χορτοτάπητα υποδεχόμενη το απόγευμα της Κυριακής (4μ.μ.) τον ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος έχει κάνει την έκπληξη στο ξεκίνημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια μετρά το απόλυτο των 12 βαθμών.

Ο Τσικλητήρας θα μπει στο γήπεδο με τη ψυχολογία στα ύψη έχοντας αφενός μεν τη δύναμη της έδρας και του κόσμου του που αναμένεται να κατακλύσει κάθε γωνία του γηπέδου και αφετέρου την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πιστοποίησε στο τελευταίο ματς με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Ο Νίκος Κακαλέτρης προβληματίζεται μόνο για τον βαθμό ετοιμότητας του Δημήτρη Ρούσση, ο όποιος δεν είναι 100% έτοιμος μετά το τράβηγμα στον προσαγωγό και η συμμετοχή του ή όχι θα κριθεί ακριβώς στο παραπέντε.

Ο 44χρονος τεχνικός έχει πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες (φώτο από το χαλάρωμα του Σαββάτου) και θα ανακοινώσει τις επιλογές του για την δεκαοκτάδα λίγο πριν το παιχνίδι.

Από την άλλη, η Βάρδα θα κατέβει με στόχο να διατηρήσει το αήττητο με τον Ηλία Φωτόπουλο να μην υπολογίζει τον Ανδριέλο. Η σημασία που δίνει η ομάδα της Βουπρασίας στο παιχνίδι φαίνεται απ’ το γεγονός ότι ήδη απ’ το Σάββατο το απόγευμα βρίσκεται στην περιοχή της Πυλίας και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στη Γιάλοβα έτσι ώστε να παρουσιαστεί ξεκούραστη και πανέτοιμη στην σπουδαία αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

617 views
Top