Φωτόπουλος: Ομάδα με αρετές ο Τσικλητήρας, πολύ σωστό στήσιμο και σχεδιασμό (βίντεο)

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Τσικλητήρα ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας, Ηλίας Φωτόπουλος, μετά το παιχνίδι στην Πύλο στο οποίο η ομάδα της Βουπρασίας είχε τις πρώτες απώλειες βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για ένα πολύ καλό ματς και έκρινε δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Την ομάδα της Πύλου την ήξερα και παρουσιάστηκε όπως ακριβώς την περίμενα. Πρόκειται για μια ομάδα με αρετές, καλό στήσιμο και σχεδιασμό και πιστεύω ότι θα είναι μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας», τόνισε ο Ηλείος τεχνικός σε ερώτηση για την ομάδα του Τσικλητήρα ενώ για το παιχνίδι επισήμανε:

«Εγινε ένα καλό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες και φάνηκε πως το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, στο ένα γκολ. Τα 0-0 εκτιμώ ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα καθώς και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν».
Αναφερόμενος στους στόχους της Βάρδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μιας και η ομάδα παραμένει στην κορυφή μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές ο Ηλίας Φωτόπουλος είπε:

«Έχω τονίσει και στο παρελθόν πως για την Βάρδα και την Βουπρασία γενικότερα είναι πολυτέλεια η Β’ Εθνική με την δεδομένη οικονομική κατάσταση της περιοχής αλλά και της χώρας. Η λέξη πρωτάθλημα δεν έχει ακουστεί στα αποδυτήρια και πιστεύω δεν θα ακουστεί και στο μέλλον. Ωστόσο, εμείς θέλουμε να παρουσιάζουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα παλεύει όλα τα ματς στο γήπεδο και θα χαροποιεί τον κόσμο της οποίος βρίσκεται φέτος περισσότερο από κάθε χρονιά το πλευρό μας κάτι που φάνηκε και στην Πύλο».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟ Βάρδας Ηλία Φωτόπουλου στο βίντεο του sport365.gr που ακολουθεί

1627 views
Top