Κακαλέτρης: Έλλειψε μόνο το γκολ (βίντεο)

Για ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο που είχε έντονα τα στοιχεία της τακτικής και αποτέλεσμα δίκαιο σε γενικές γραμμές, έκανε λόγο ο Νίκος Κακαλέτρης μιλώντας για την «λευκή» ισοπαλία του Τσικλητήρα με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πύλου εξήρε τα αγωνιστικά στοιχεία της Βάρδας μιλώντας για πολύ ποιοτική, καλοδουλεμένη ομάδα που έχει ομοιογένεια με επιπλέον αβαντάζ την απουσία άγχους που της επιτρέπει να παίζει ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητα.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό, είχε ρυθμό, φάσεις και ιδιαίτερα ενδιαφέρον από τακτικής άποψης για εμάς τους προπονητές που βλέπουμε απ΄ αυτή την σκοπιά τα παιχνίδια. Έλλειψε μόνο το γκολ αν και τόσο εμείς με τα δυο δοκάρια όσο και η Βάρδας σε δύο περιπτώσεις δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες.
Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αλλά συνεχίσαμε να κυνηγάμε το γκολ Δεν είχαμε όμως την τελική πάσα και τα σωστά τελειώματα. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από τα οφέλη της ημέρας για εμάς είναι ότι έχοντας απέναντί μας μια παραγωγική ομάδα δεν δεχτήκαμε γκολ όπως και η παρουσία του Ζαχαρόπουλου που πήρε χρόνο συμμετοχής και θα μας βοηθήσει στην συνέχεια όπως και Κωστής ο οποίος εξέτισε πλέον την τιμωρία του και από το επόμενο ματς θα είναι διαθέσιμος», κατέληξε ο 44χρονος τεχνικός.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Νίκου Κακαλέτρη στο βίντεο του sport365.gr που ακολουθεί

1845 views
Top