«Όποιος κι αν κληθεί να αγωνιστεί, ο στόχος δεν αλλάζει», λέει ο Κακαλέτρης

Ως παιχνίδι φιέστα και με την προσδοκία να είναι αυτοί οι οποίοι θα πανηγυρίζουν στο τέλος την πρόκριση βλέπουν στον Τσικλητήρα την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με τον Δημήτρη Ρούσση να αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό για τον Νίκο Κακαλέτρη.

Ο τεχνικός του Τσικλητήρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με την ομάδα που σκοπεύει να παρατάξει απέναντι στους Αχαιούς επισημαίνοντας όμως πως όποιος και αν κληθεί να αγωνιστεί θα τα δώσει όλα για τη νίκη:

«Μας ενδιαφέρουν όλα τα παιχνίδια, δεν αφήνουμε τίποτε, δεν υποτιμάμε κανένα παιχνίδι και θεσμό παρότι το Κύπελλο έτσι όπως διοργανώνεται είναι υποβαθμισμένο. Θα παίξουμε για τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε ματς, όποιοι και αν κληθούν να αγωνιστούν. Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια στην ομάδα όλοι είναι το ίδιο, δουλεύουν και αγωνίζονται για τους στόχους της ομάδας», επισημαίνει ο 44χρονος τεχνικός για την αναμέτρηση με την ιστορική ομάδα της Πάτρας.

Ο Τσικλητήρας έχοντας λύσει πλέον το γηπεδικό συνεχίζει την προετοιμασία στο γήπεδο χαλί της Πύλου που μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερο ενώ η κινητοποίηση των φιλάθλων για το ματς της Κυριακής είναι δεδομένη ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι προεγγραφές για την εκδρομή στην Χαλκίδα.

1859 views
Top