Οι τρεις αποκλεισμένοι μελανόλευκοι και ο Βαβαρούτσος!

Στην... κερκίδα του Κορδία- για διαφορετικούς λόγους- βρέθηκαν τρείς μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Αβία για την 4η αγωνιστική της Α’ τοπικής παρέα με έναν πρώην της Μαύρης Θύελλας αλλά και της ομάδας του Κάμπου!

Οι νεοφερμένοι Βασίλης Αθανασόπουλος και Τάσος Καντούτσης έμειναν εκτός μετά την αδυναμία της ΕΠΟ να εκδόσει νέα δελτία ενώ ο Διονύσης Γεωργιόπουλος δεν έχει ακόμα πατήσει γήπεδο μετά τον τραυματισμό του στην Κυπαρισσία. Ο νεαρός μάλιστα αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τις επόμενες μέρες προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, ο Τάσος Καντούτσης πήρε μια πρώτη γεύση από την άγνωστη σ΄αυτόν Καλαμάτα καθώς δεν υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με το σύνολο που υπήρχε στο προηγούμενο πέρασμα του από την Μαύρη Θύελλα.

Στην μελανόλευκη παρέα βρέθηκε και ένας τέως ποδοσφαιριστής της Αβίας, ο Τάσος Βαβαρούτσος ο οποίος πήγε να δει την ομάδα της γενέτειράς του, του Κάμπου. Ο Βαβαρούτσος έχει περάσει από τους ερασιτέχνες της Μαύρης Θύελλας και είναι πολύ καλοί φίλοι με τον Αθανασόπουλο.

2015 views
Top