«Συγκεντρωμένοι στο στόχο και αποφασισμένοι», λέει ο Τσάτσος ενόψει Χαλκίδας

Με διπλή προπόνηση στην Πύλο ξεκίνησε ο Τσικλητήρας την προετοιμασία του για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην Χαλκίδα, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Νίκος Κακαλέτρης είδε με ευχαρίστηση τον Δημήτρη Ρούσση να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα, όποτε θα τον έχει στην διάθεσή του μετά από τα δυο ματς με Βάρδα και Παναχαϊκή που έμεινε εκτός, ενώ αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Δημήτρης Μικελάτος ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), την Κυριακή.

Στον Τσικλητήρα, το κλίμα είναι άριστο και όλοι αισιοδοξούν να υπάρξει συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχει η ομάδα μετά το ματς της πρεμιέρας. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Σωτήρη Τσάτσου: «Θα πάμε στην Χαλκίδα όπως σ’ όλα τα ματς. Συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και αποφασισμένοι. Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά δουλεύουμε πολύ, είμαστε σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε για θετικό αποτέλεσμα…», λέει ο πολύπειρος μέσος των «ροσονέρι».

Η Πύλος θα μεταβεί από το Σάββατο στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα ενώ συνεχίζονται οι προεγγραφές των φιλάθλων που προγραμματίζουν εκδρομή με πούλμαν.1714 views
Top