«Μαγικό» διπλό! (pics)

Ο ΑΟ Πανευαϊκός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου της Γ' Τοπικής, αφού έκαμψε εκτός έδρας την αντίσταση του ΑΟ Λαιΐκων με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τον σκορ 26' με τον... συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Κοντόπουλο και «κλείδωσαν» την νίκη τους στο 68' με τον «μάγο» Παναγιώτη Οικονόμου, για να φτάσουν έτσι τους 10 βαθμούς, όσους έχει και ο Ερμής Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής στο 56', με απευθείας κόκκινη, του Βασίλη Θειακού για εξύβριση της Α' Βοηθού και του Κώστα Χοντρού στο 67', με δεύτερη κίτρινη, γιατί κλώτσησε την μπάλα μακριά για καθυστέρηση.

Το φύλλο αγώνος «καίει» τον Βασίλη Θειακό!

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Λαιΐκων, Βασίλη Θειακό είναι το φύλλο αγώνος που συνέταξε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Γιαννακλής, το οποίο αναφέρει: «Στο 56' απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, ΑΟ Λαιΐκων, διότι είπε στην Α' Βοηθό "τι δίνεις μ@@@ η@@@@@" μεγαλόφωνα. Μετά την υπόδειξη της κόκκινης κάρτας, ο ίδιος παίκτης κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της Α' Βοηθού και την απώθησε βίαια με τα δυο του χέρια στο στήθος».

Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής κ. Γιαννακλής κάλεσε την αστυνομία, καθώς η Α' Βοηθός, κα. Παπαϊωάννου ήταν διατεθειμένη να καταθέσει μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων!

ΑΟ Λαιΐκων (Γιώργος Νινιός): Γ. Χριστόπουλος, Ι. Κάτσος, Καρούμπαλης (74' Μπαλίκο - Βρυώνης), Χ. Χριστόπουλος, Μουστάκας, Πατσούλας (51' Ζουζούνης), Βοβόλης (70' Σκλήρης), Τζανετάκος, Δασκαρόλης, Θειακός, Γ. Κάτσος.

ΑΟ Πανευαϊκός (Βαγγέλης Κωνσταντόπουλος): Χριστοφιλόπουλος, Καρλαύτης (81' Δαβίλλας), Μπούσι, Παπανικολόπουλος, Πανταζής, Φαρμάκης, Παπαβασιλείου (88' Κωνσταντόπουλος), Κρατημένος (58' Δεδούσης), Κοντόπουλος, Οικονόμου, Χοντρός.

Διαιτησία: Δ. Γιαννακλής, Α. Παπαϊωάννου, Γ. Μιχαλόπουλος

1051 views

Έκθεση εικόνων

Top