Ακρίτας Κορώνης: «Αβάσιμη και παντελώς άστοχη ανακοίνωση της Εράνης»

Καυστική ανακοίνωση – απάντηση  για την “αβάσιμη και παντελώς άστοχη”, όπως την χαρακτηρίζει, ανακοίνωση της Εράνης Φιλιατρών, εξέδωσε ο Ακρίτας Κορώνης.

Πιο αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την αβάσιμη και παντελώς άστοχη ανακοίνωση των παραγόντων της Εράνης Φιλιατρών, σχετικά με τον αγώνα Κυπέλλου στο γήπεδο Κορώνης.

Η ομάδα μας τόλμησε να παίξει στα ίσια τον αγώνα με το ιστορικό σας σωματείο, πράγμα προφανώς απαράδεκτο…

Στην αρχική μας ενδεκάδα συμμετείχε ένα παιδί 14 ετών (Κρητικάκης Α.) και ένα παιδί 15 ετών (Τσουκάτος Σ.), τα οποία αντί να διδαχθούν ήθος και ποιοτικό ποδόσφαιρο από τους καλύτερους αντιπάλους έβλεπαν μια “φαρσοκωμωδία” εντός γηπέδου, με βρισιές προκλητικές… βουτιές και μη σεβασμό του δικαιώματός μας να αγωνιστούμε για τη νίκη.

Μιλάτε για σεβασμό προς ποδοσφαιριστές σας…

Είναι ασέβεια που σας παίξαμε στα ίσια, απαγορεύετε από κάποια εγκύκλιο της Ένωσης που αγνοούμαι?

Όσο για την ιστορικότητα και τη προσφορά του σωματείου σας ουδείς τα αμφισβητεί.  Ο σεβασμός όμως Κύριοι και η αξιοπρέπεια δεν είναι κληρονομικά δικαιώματα και δεν είναι αυτονόητα. Κερδίζονται και διαφυλάσσονται διαχρονικά.

Δεν νομίζουμε ο Κύριος παράγοντάς σας που κλώτσαγε με μένος την πόρτα για να μπει στο γήπεδο να επιληφθεί της κατάστασης να τιμά την ιστορία σας.

Ούτε η απειλή ότι θα μας κάνετε ντα όταν ξαναέρθουμε στα Φιλιατρά συνάδει με την ανακοίνωσή σας.

Σας δίνουμε συγχαρητήρια για τη μεγάλη σας νίκη – πρόκριση.»

291 views