Στις 26 Φεβρουαρίου οι εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας- Δεν θα μετάσχει ο Οικονομίδης

Ο κύβος ερρίφθη. Στις 26 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας για την εκλογή νέου ΔΣ, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ο Λεωνίδας Οικονομίδης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Ο νυν πρόεδρος της Ένωσης και παλαιότερο μέλος έκανε γνωστό στα υπόλοιπα μέλη πως δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα οπότε σε ένα μήνα η ΕΠΣΜ θα γυρίσει σελίδα εκλέγοντας νέα διοίκηση.

Όπως μάλιστα ειπώθηκε, η συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα είχαν επισπευστεί εάν στις 21 Φεβρουαρίου δεν υπήρχε ο προγραμματισμένος τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Έγινε γνωστό επίσης πως η καταληκτική ημερομηνία για τις υποψηφιότητες θα είναι τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές.

Με αυτή την γνωστοποίηση του Λεωνίδα Οικονομίδη, άνοιξε ουσιαστικά ο κύκλος των τελικών ζυμώσεων από τους υποψηφίους για την επόμενη μέρα στην Ένωση.

Μέχρι τώρα επίσημο ενδιαφέρον για την διάδοχη κατάσταση έχει εκδηλωθεί από τον Ηρακλή Τσίκινη και τον συνδυασμό “Νέα Πνοή”.

Μάλιστα, ο πρώην διεθνής ρέφερι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε την ημερομηνία 25/2/18 σχολιάζοντας “ημέρα αλλαγής και ελπίδας ΕΠΣΜ”.

Επίσης, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα ποδοσφαιρικά στέκια της Μεσσηνίας, στους υποψηφίους για την Ένωση, περιλαμβάνεται και το όνομα του γνωστού καλαματιανού παράγοντα Τάκη Βασιλόπουλου.

662 views
Top