Χωρίς Τσίκινη και «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» οι εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Ο Ηρακλής Τσίκινης και η “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” δεν θα μετέχουν τελικά στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΜ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του, ο πρώην διεθνής ρέφερι.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Πριν 1 χρόνο η ΝΕΑ ΠΝΟΗ κατέθεσε ένα πακέτο προτάσεων για τον πυρήνα του ποδοσφαίρου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την ΕΠΣΜ. Βγήκαμε ξεκάθαρα χωρίς να κρυβόμαστε και με ανιδιοτέλεια και βασικό μας σκοπό την δουλειά για μια καινούργια σελίδα στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με πρωταρχικό στόχο την ΑΛΛΑΓΗ –ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΙΣΟΤΙΜΙΑ Ελπίδα να εκσυγχρονίσουμε το τοπικό μας ποδόσφαιρο να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις να αναδείξουμε τα ταλέντα τις ακαδημίες και να δώσουμε μια ΕΛΠΙΔΑ στο παράγοντα που ματώνει ότι ΑΞΙΖΕΙ να ασχολείται.

Δυστυχώς όμως Δεν βρήκαμε την ανταπόκριση που θέλαμε.

Σκοντάψαμε σε ιδιοτελείς παράγοντες σε ένα σύστημα που βασίζεται για την- Καρέκλα -σκοντάψαμε σε μια νοοτροπία ξεπερασμένη πια και σε μια μικρό παραγοντική νοοτροπία που δεν έχει καμία ουσία για μας και το ποδόσφαιρο.

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα παραμείνει ζωντανή και φυσικά θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια στις αρχές που έχουμε θέση. Αν και οι οιωνοί δεν είναι καλοί…

Ευχόμαστε η Απαξίωση και η Στασιμότητα που υπάρχει σήμερα να αλλάξει ……Ιδωμεν».

 

 

 

676 views
Top