Σε προεκλογική περίοδο η ΕΠΣΜ- Δυο παρατάξεις στις εκλογές της 26ης Φεβρουαρίου

Και επίσημα σε προεκλογική περίοδο μπήκε από σήμερα η ΕΠΣ Μεσσηνίας με την γνωστοποίηση των υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές της 26ης Φεβρουαρίου.

Μετά από μια περίοδο διεργασιών, αναδείχθηκαν τελικά δυο συνδυασμοί οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των σωματείων αφού η “Νέα Πνοή” του Ηρακλή Τσίκινη αποσύρθηκε, δηλώνοντας μάλιστα πως δεν στηρίξει κανένα πρόσωπο και παράταξη.

Η πρώτη παράταξη έχει πυρήνα 7 μελών της νυν διοίκησης του Λεωνίδα Οικονομίδη, ο οποίος μετά από περίπου μια 30ετία δεν θα μετέχει στο σχήμα. Επικεφαλής βρίσκονται οι Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Βασίλης Σπηλιώτης και μετέχουν ακόμη οι Άγγελος Γεωργόπουλος, Νίκος Ρούτσης, Κώστας Μπούνας, Νίκος Λιόγας, Παναγιώτης Καλκαβούρας, Γιάννης Μανωλόπουλος, Διονύσης Ψαλίδας, Γιώργος Χριστόπουλος και Γιώργος Φωτεινός.

Στην δεύτερη παράταξη επικεφαλής είναι ο Τάκης Βασιλόπουλος και μετέχουν οι Γιώργος Ψυχογιάννης, Γιώργος Μπιστικέας, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Αλέκος Διονυσόπουλος, Γιώργος Χουλιάρας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, Γιώργος Γαϊτάνης, Παναγιώτης Νινιός, Χρήστος Κορομηλάς, Βασίλης Φωτεινάκης και Μανώλης Κατρής.

Όσον αφορά την εξελεγκτική επιτροπή υποψήφιοι είναι οι Σινάπης, Διακουμόπουλος, Μπρισκόλας, Κουτίβας, Στεφανέας, Ψηλάκης, Καλογερόπουλος και εκλέγονται τρεις.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.

 

933 views
Top