Ο Κωνσταντινέας απάντησε στον Σύνδεσμο Προπονητών Μεσσηνίας

O βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας με γραπτή δήλωσή του απάντησε σε όσα ανέφερε ο Σύνδεσμος Προπονητών Μεσσηνίας στην προ ημερών ανακοίνωσή του.

Ο κ. Κωνσταντινέας αναφέρει:

«Εντύπωση προκαλούν τα γρήγορα αντανακλαστικά του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας ο οποίος κατά δήλωση των ίδιων των μελών του δεν ήταν διεξοδικά ενημερωμένος για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Μαυρέας χρησιμοποίησε αήθης χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου.

Όταν μέλη του ΔΣ του συνδέσμου ρώτησαν για να μάθουν για τα λεγόμενα του εν λόγω κυρίου, απάντηση δεν πήραν. Τους παραπέμπω λοιπόν στην ραδιοφωνική εκπομπή του sport fm για να τον θαυμάσουν!

Θα τους πρότεινα, λοιπόν, πρώτα να συνετίσουν το ίδιο τους το μέλος, του οποίου το ήθος, προσβάλλει την μεγάλη πλειοψηφία των Μεσσήνιων προπονητών και έπειτα ας μου ασκήσουν όση κριτική επιθυμούν.

Δεν αρμόζει σε προπονητές-παιδαγωγούς, με τους οποίους έχω συνυπάρξει 17 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους να παρασύρονται από ατυχείς δηλώσεις και έλλειψη πληροφόρησης. Η ιστορία για τον καθένα μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου έχει γραφτεί τόσο για τον κ. Μαυρέα όσο και για εμένα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Σύνδεσμο ότι η κοινωνία της Μεσσηνίας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, όπως γνωρίζει ποιοι έκαναν δημόσιες σχέσεις με υπόδικους και «έγλυφαν» κατουρημένες ποδιές όταν την ίδια στιγμή κάποιοι εντεταλμένοι μου κατέστρεφαν το βιός με βομβιστικές επιθέσεις.

Η κοινωνία της Μεσσηνίας γνωρίζει πολύ καλά την αντίδραση των υπογραφόντων της ανακοίνωσης του Συνδέσμου  οι οποίοι «σφύριζαν» αδιάφορα σαν να μην συμβαίνει τίποτα όταν κατήγγειλα τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου παρότι βρισκόμουν στην κορυφή της διαιτητικής μου καριέρας.

Η κοινωνία της Μεσσηνίας γνωρίζει πολύ καλά ποιοι προσποιούνται τους ψευδοπαράγοντες μεγάλων ομάδων τάζοντας λαγούς με πετραχήλια σε γονείς  για το ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών τους. Σαν βουλευτής, όταν κατάφερα να θέσω προ των ευθυνών της την πολιτεία για την αδικία που είχαν υποστεί κατά κόρων οι απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ κανείς από τους καλοταϊσμένους της ΕΠΟ δεν έβγαλε άχνα.

Τέλος, όσοι κόπτονται για τη τσέπη τους εις βάρος συναδέλφων τους θα με βρίσκουν απέναντί τους. Να είναι σίγουροι γι΄αυτό.»

594 views
Top