ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Νέος τάπητας στον Κορδία, έργα σε Πλατύ, νέα κερκίδα σε Ανδρούσα!

Ο αγωνιστικός χώρος-“τσιμέντο” στο Ενωσιακό γήπεδο του Κορδία φαίνεται πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν καθώς εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου το κονδύλι για την αντικατάστασή του!

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της ΕΠΣΜ, ο οποίος έχει δεχτεί μεγάλο φόρτο χρήσης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, σε σημείο που να εγκυμονεί κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές. Με την συνδρομή της Περιφέρειας ωστόσο φαίνεται πως θα υπάρξει αποκατάσταση.

Το ποσό που εγκρίθηκε ανέρχεται στις 350.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος της συνολικής πίστωσης 600.000 ευρώ που ενέκρινε η Περιφέρεια για βελτίωση και συντήρηση αθλητικών υποδομών στην Μεσσηνία.

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας θα πιέσει ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες και ο χλοοτάπητας στον Κορδία να αλλάξει άμεσα προκειμένου το γήπεδο να είναι πανέτοιμο για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Πέρα από τον Κορδία όμως η Περιφέρεια θα διαθέσει κονδύλι 175.000 για το γήπεδο Πλατύ και 75.000 ευρώ για την τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας στο γήπεδο Ανδρούσας ικανοποιώντας χρόνια αιτήματα της τοπικής κοινότητας Πλατέος και του Δήμου Ανδρούσας, αντίστοιχα.

 

1196 views
Top