Ανανεωτική Σχολή ισχύς ταυτοτήτων για τους Μεσσήνιους προπονητές

Ανανεωτική Σχολή ισχύς ταυτοτήτων, για τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών της Μεσσηνίας, διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας (Ε.Π.Σ.Μ.) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών (Π.Ε.Π.Π.) και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Την εν λόγω σχολή, έχουν υποχρέωση να την παρακολουθήσουν οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2017, των διπλωμάτων UEFA A’ και UEFA B’ ή φ/φα ταυτότητας ΕΠΟ, καθώς και αυτών της Γ.Γ.Α. και των εξομοιουμένων γυμναστών.

Η συμμετοχή για όσους ενδιαφέρονται να εργασθούν σαν προπονητές είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους, (2018-2021), που θα εκδοθεί μέσα στο 2018.

Η σχολή είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου και την Τετάρτη 1 Αυγούστου για το θεωρητικό και το πρακτικό κομμάτι στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας στον Κορδία.

Αιτήσεις συμμετοχής θα συμπληρώνονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας καθημερινά και από 11:00 έως 13:00.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέλθει να συμπληρώσει το έντυπο (αίτημα) που θα του δοθεί, προσκομίζοντας το δίπλωμα του (UEFA) και στη συνέχεια να πληρώσει το ανάλογο παράβολο.


440 views
Top