ΕΠΣΜ: Τιμήθηκε η Ακαδημία Πατίστα- Η κλήρωση του Κυπέλλου

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού παραγόντων πραγματοποιήθηκαν από την ΕΠΣ Μεσσηνίας οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Horizon Blu” στην παραλία Καλαμάτας.

Στην κλήρωση παραβρέθηκαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΜ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Σπηλιώτη, ο τέως πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Άγγελος Σκαφιδάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών Νίκος Κοσσάρης, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΜ Σταύρος Λάμιας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, Ανδρέας Μιχαλακέας, πρόεδροι και παράγοντες και προπονητές σωματείων και αρκετοί ακόμα άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης αφού ευχήθηκε στις ομάδες καλή σεζόν, στην συνέχεια ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σωτήρη Μιχαλόπουλου, που διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ και γενικά η προσφορά του στο ποδόσφαιρο ήταν μεγάλη, και των θυμάτων της πυρκαγιάς στην Αττική.

Τιμήθηκε η Ακαδημία ΑΟ Πατίστα

Ακόμη, ο Βασίλης Σπηλιώτης απένειμε πλακέτα στον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη για την επιτυχία της Ακαδημίας ΑΟ Πατίστα η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Κ-15, σε διεθνές τουρνουά στην Σουηδία.

Η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου Μεσσηνίας

32 ομάδες μπήκαν χθες στην κληρωτίδα για την ανάδειξη των «ζευγαριών» της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου ερασιτεχνών Μεσσηνίας με την οποία ξεκινά ο φετινός θεσμός την 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2018. Η κλήρωση (διπλοί αγώνες) ανέδειξε τα εξής ζευγάρια:

Πεταλίδι - Θύελλα Χαρακοπιού

Καλλιθέα – Τσικλητήρας Πύλου

Ομόνοια – Χώρα

Αναγέννηση - Μιλτιάδης

Ασπρόχωμα – Απόλλωνας Καλαμάτας

Α.Ο. Φυτειάς – Διαβολίτσι

Ολυμπιακός Ανάληψης – Ανδρούσα

Κυπαρισσία – Ολυμπιακός Καλαμάτας

Τέλος Άγρας - Ηρακλής Καλαμάτας

Καλό Νερό – Εθνικός Μελιγαλά

ΑΕ Μάνης – Ηρακλής Κυπαρισσίας

Δώριο – Κορώνη

Χανδριναϊκός – Α.Ε. Αβίας

Εράνη – Πανθουριακός

Φαραί – Πάμισος

Σπερχογεία – Μεθώνη

495 views
Top