Αποσύρεται από την διαιτησία ο Δημήτρης Νίκας

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διαιτησία, κάνοντας «στροφή» σε ένα διαφορετικό μονοπάτι, αυτό του παρατηρητή διαιτησίας, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Νίκας με ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…

«Έπειτα από 16 έτη παρουσίας με την ιδιότητα του διαιτητή ποδοσφαίρου ,σε πρωταθλήματα τοπικών πρωταθλημάτων όσο και εθνικών κατηγοριών, αποφάσισα την ολοκλήρωση αυτού του "ταξιδιού". Ένας νέος κύκλος ανοίγει ως παρατηρητή διαιτησίας.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όσους με στήριξαν, τον Αριστείδη Σταθόπουλο, όλες τις Επιτροπές Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, συναδέλφους διαιτητές, ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες των ομάδων που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσω συγνώμη σε περίπτωση που αδίκησα κάποιον, αλλά ουδέποτε υπήρξε κάποια σκοπιμότητα από την πλευρά μου.

Κλείνοντας να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την απεριόριστη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια καθώς και για τις αρχές και τις αξίες που μου δίδαξε.

Με το βλέμμα στο μέλλον, θα ήθελα να απευθυνθώ στους νεότερους διαιτητές για τους οποίους το ταξίδι συνεχίζεται ή μόλις άρχισε και να μοιραστώ μαζί τους την αξία και τη γαλήνη τη στιγμή του τέλους καθώς και μια καθαρή συνείδηση…» αναφέρει ο καλαματιανός, πρώην πλέον, διαιτητής σε μια ανάρτηση φορτισμένη συναισθηματικά που φανερώνει και την ποιότητά του ως άνθρωπος.

358 views
Top