Αναβάθμιση ΕΠΣ Μεσσηνίας με Ρέκκα, Καυκά στη Γ’ Εθνική και Λάμια, Νίκα στους παρατηρητές!

 

Το επίμονο πρέσινγκ του Βασίλη Σπηλιώτη και της διοίκησης της ΕΠΣ Μεσσηνίας προς τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ αλλά και οι επαφές που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα για την παρουσία περισσότερων μελών της Μεσσηνιακής διαιτησίας στους πίνακες των Εθνικών κατηγοριών, φαίνεται να αποδίδει καρπούς.

Οι Ηλίας Ρέκκας και Απόστολος Καυκάς συμπεριλήφθησαν στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής ανεβάζοντας στους έξι τους εκπρόσωπους της Μεσσηνιακής διαιτησίας στην κατηγορία αφού επέστρεψε και ο Δημήτρης Γιαννόπουλος ενώ υπάρχουν ήδη οι Κουτσαστάσης, Καρβούνης και Αδαμόπουλος.

Η αναβάθμιση της Μεσσηνιακής διαιτησίας όμως δεν σταματά εκεί καθώς στους πίνακες παρατηρητών συμπεριλήφθησαν οι Σταύρος Λαμίας, Δημήτρης Νίκας, επιτυχία που πιστώνεται επίσης στην διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Τέλος, ο Νίκος Χρονόπουλος συμπεριλήφθηκε στην ομάδα εθνικής εκπαίδευσης διαιτησίας.

Οι παραπάνω κινήσεις δείχνουν πως η κατάσταση με την μεσσηνιακή διαιτησία βαίνει προς εξομάλυνση μετά το ... τσεκούρι που είχε πέσει στις αξιολογήσεις το περασμένο καλοκαίρι και ενδεχόμενα δρομολογούνται ακόμα θετικότερες εξελίξεις για το μέλλον.

 

 

 

490 views
Top