Ελευθεριάδης: Δεύτερη πατρίδα μου η Καλαμάτα, έχω εμπιστοσύνη στον Γ. Χριστόπουλο!

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Κ15, ήταν μεταξύ αρκετών προπονητών που παρακολούθησαν τα παιχνίδια των Μικτών Μεσσηνίας με την Ζάκυνθο, στο γήπεδο του Κορδία.

Ο άλλοτε υπεύθυνος των Ακαδημιών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, κράτησε σημειώσεις για τους δυο αγώνες αφού όπως επισήμανε, στόχος είναι να υπάρξει μια καταγραφή και στην συνέχεια αξιολόγηση των παιδιών τα οποία έχουν τις δυνατότητες να στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες.

Με τους συνεργάτες μου βρεθήκαμε σε 12 αναμετρήσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει στην Αρχαία Ολυμπία στο τουρνουά Μεικτών ομάδων Κ-12, Κ-13, το οποίο επίσης θα παρακολουθήσουμε”, είπε ο Ελευθεριάδης ο οποίος αποτελεί τον συντονιστή του πλάνου ανάπτυξης της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Η κουβέντα με τον 49χρονο τεχνικό δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην Μαύρη Θύελλα, της οποίας άλλωστε υπήρξε ποδοσφαιριστής το 1993-94.

Η Καλαμάτα είναι δεύτερη πατρίδα μου. Έρχομαι αρκετά συχνά, έχω φίλους εδώ. Γίνεται νέα προσπάθεια στην ομάδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος είναι ένας πολύ σοβαρός προπονητής”, είπε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους Ενωσιακούς αλλά και άλλους προπονητές αλλά τα μέλη των διοικήσεων των δυο Ενώσεων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στην φωτ. ο Ελευθεριάδης με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη και τον Βασίλη Γεωργόπουλο, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό είναι επικεφαλής τμήματος scouting του Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Αντώνης Μαυρέας με την ιδιότητα του σκάουτερ του ΠΑΟΚ αλλά και άλλοι τεχνικοί μεταξύ των οποίων οι Τάκης και Γιάννης Σακελλαρόπουλος, Πάνος Πολίμος, Άρης Γαλανόπουλος, Φραγκίσκος Κεράνης, Βαγγέλης Κουρεντζής κ.α.

 

 

498 views
Top