Οι Μικτές Μεσσηνίας σε Μητροπολίτη, Αλεξανδράκειο γηροκομείο (φωτο)

Την καθιερωμένη εορταστική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας πραγματοποίησαν την παραμονή των Χριστουγέννων οι Μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣΜ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έψαλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τον σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος πρόσφερε σ’ όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας από μία μικρή εικόνα.

Ακολούθως η αντιπροσωπεία των Μικτών της ΕΠΣΜ μετέβη στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας, όπου έψαλλε τα κάλαντα στις γερόντισσες που φιλοξενούνται εκεί.

Παράλληλα, η Κοινωνική Λειτουργός Αγγελική Σπηλιώτη αναφέρθηκε στον ευεργέτη Σπυρίδωνα Αλεξανδράκη.

Από την πλευρά τους ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ και εκ των υπευθύνων των Μικτών ομάδων, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας και ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, που συνόδευαν τα παιδιά των Μεικτών εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον πατέρα Κρεσφόντη και το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο για την άψογη φιλοξενία, καθώς επίσης ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο για τη συνάντηση που είχαν μαζί του.

Την αντιπροσωπεία των Μικτών αποτελούσαν οι:

Κ14: Παναγιώτης Μανωλέας, Ηλίας Κιόρρι, Βασίλης Δημητρίου, Νικόλαος Παυλής, Βαλάντης Ρούπας, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Ιωάννης Παπανικολόπουλος, Γιάννης Καραΐσκος, Στέφανος Μπούνας, Χρήστος Μανιάτης, Γιώργος Φυκούρας, Γιάννης Σεντεμέντες, Δημήτρης Λάσκαρης.

Κ16: Αντρέας Ακριστινέι, Αλέξανδρος Καλύβας, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος, Γιώργος Κωστέας, Γιώργος Σκοπέτος, Γιώργος Παπανικολόπουλος, Δήμος Καρύδης, Χρήστος Δρούγας.

 

 

310 views
Top