Μικτή Μεσσηνίας Κ16: Σε κίνδυνο πρωτιά και πλεονέκτημα για τα νοκ άουτ

 

Η δεύτερη σερί ήττα της Κ16 με 1-0 στην Ζάκυνθο, απομάκρυνε τον στόχο της πρωτιάς στον όμιλο του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων αλλά όχι και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι νεαροί του Ηλία Μαστορέα έμειναν στην 2η θέση πίσω από την ισχυρή Ηλεία με 6 βαθμούς έναντι 12 και θα πρέπει να κάνουν το απόλυτο ελπίζοντας και σε ήττα της Ηλείας από την Ζάκυνθο ώστε να κατακτήσουν την πρωτιά που θα τους δώσει πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Στην επόμενη (Β' φάση) πριν την κλήρωση, θα δημιουργηθεί ζώνη Νότου που θα περιλαμβάνει τους ομίλους από τον 7ο έως τον 11ο και ζώνη Βορρά που θα περιλαμβάνει τον 1ο έως τον 6ο. Οι δύο ομάδες που θα πάρουν την πρωτιά στο 12ο και 13ο όμιλο θα προκριθούν στη Γ' Φάση της διοργάνωσης άνευ αγώνων.

Επίσης άνευ αγώνων θα προκριθούν στη Γ' φάση δύο ομάδες από έναν όμιλο που θα εξαιρεθεί στη διαδικασία της κλήρωσης, από τους 11 και έτσι στην κληρωτίδα θα μπουν 10 όμιλοι. Οι 20 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους μετά από κλήρωση, σε μονούς αγώνες και γηπεδούχες θα είναι οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους. Επιπλέον δεν θα κληρωθούν μεταξύ τους οι ομάδες που προήλθαν από τον ίδιο όμιλο.

Οι υπόλοιποι δυο αγώνες στην Α' φάση

Οι συνεχείς αλλαγές στο πρόγραμμα, λόγω της κακοκαιρίας έχουν κάνει άνω-κάτω το αρχικό πρόγραμμα. Οι Μικτές Μεσσηνίας θα ολοκληρώσουν εντός έδρας τις υποχρεώσεις τους στην Α’ φάση με τα παιχνίδια απέναντι στην Κεφαλλονιά στι 6 Φεβρουαρίου και την Ηλεία στις 13 του ίδιου μήνα.

 

 

336 views
Top