Μικτή Κ16 Μεσσηνίας: Στους “16” με ήρωα Παπανικολόπουλο

Σπουδαία πρόκριση στους “16” του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων πήρε η Μικτή Κ14 Μεσσηνίας καθώς επιβλήθηκε 5-4 στα πέναλτι της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Κορινθίας, μετά από ένα δραματικό ματς στον Κορδία!

Ο αγώνας στα δυο 35λεπτα έληξε ισόπαλος 1-1 και οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Ηλία Μαστορέα αναδείχθηκε ο γκολκίπερ Γιάννης Παπανικολόπουλος ο οποίος απέκρουσε δυο εκτελέσεις.

Το γκολ στην κανονική διάρκεια πέτυχε ο Κράκουλι στο 40ο λεπτό, ισοφαρίζοντας τους Κορίνθιους που είχαν πάρει κεφάλι στο σκόρ από το πρώτο μέρος.

Σε πέναλτι για τη Μικτή Μεσσηνίας ευστόχησαν οι Καραγλάνης, Λάσκαρης, Σεντεμέντες, Φαββατάς και Δημητρόπουλος, ενώ αστόχησε
ο Κουρεντζής (απέκρουσε ο Μπιζίνης).
Σε πέναλτι για τη Μικτή ομάδα Κ14 της Κορίνθου ευστόχησαν οι Βασιλάς, Τσέλιος, Κορονιώτης, Μπίμπας, ενώ ο Παπανικολόπουλος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Δαμουλιάνου, Μπεκιάρη.

Μικτή Κ14 Μεσσηνίας: Παπανικολόπουλος, Μπούνας, Παυλής, Λάσκαρης, Μανιάτης, Σεντεμέντες, Ρούπας (55’ Δημητρόπουλος), Πάπα (36’ λ.τρ. Δημόπουλος), Κράκουλι (55’ Κουρεντζής), Καραγλάνης, Ψαρέας (36’ Φαββατάς)

Στην αποστολή ήταν και οι Κοτσιλιέρης, Κιόρι, Μανωλέας.

Η κλήρωση της 3ης φάσης για τις Μικτές Μεσσηνίας (θυμίζουμε έχει περάσει και η Κ16 μετά το διπλό στην Λακωνία), θα γίνει την Πέμπτη (14/3) στην ΕΠΟ.

 

 

 

279 views
Top