Φούλ για νίκη-πρόκριση στην 8άδα η Μικτή Κ16 Μεσσηνίας!

 

Την μάχη της πρόκρισης στα προημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος K16 θα δώσει την Τετάρτη το μεσημέρι (14:30), στην N. Iωνία Αττικής, η Μικτή ομάδα Κ16 Μεσσηνίας!

Οι νεαροί του Ηλία Μαστορέα θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Εύβοιας σε νοκ άουτ παιχνίδι και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την οκτάδα.

Η αποστολή της Μικτής θα αναχωρήσει την Τετάρτη στις 08.00 από το Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας στον Κορδία και θα τη συνοδέψουν ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας, ο υπεύθυνος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο τεχνικός Διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς.

Η αποστολή: Ακριστινέϊ Αντρέας (Αίαντας Καλαμάτας), Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος (Τέλος Άγρας), Αντωνόπουλος Βασίλειος (Α.Ο. Πατίστα), Αρβανίτης Δημήτριος (Α.Σ. Δαναός), Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος (Πράσινα Πουλιά), Καλύβας Αλέξανδρος (Πράσινα Πουλιά), Καρύδης Δημοσθένης (Αίαντας Καλαμάτας), Κοσμόπουλος Κωνσταντίνος (Α.Ο. Πατίστα), Κρητικάκης Αριστείδης (Ακρίτας Κορώνης), Κωστέας Γεώργιος (Αίαντας Καλαμάτας), Λάππας Παναγιώτης (Τέλος Άγρας), Οικονομέας Παναγιώτης (Πανθουριακός), Ρουμελιώτης Παναγιώτης (Πανθουριακός), Σαούτης Ιωάννης (Α.Ε. Μάνης), Σκοπέτος Γεώργιος (Ερμής Καλαμάτας), Σταματελόπουλος Θεόδωρος (Χανδριναϊκός), Στυλιανόπουλος Μιχάλης (Ομόνοια), Χριστόπουλος Ελευθέριος (Θύελλα Χαρακοπιού).

 

 

258 views
Top