Η συγκινητική ανάρτηση του Ηλία Μαστορέα για το "μάθημα ζωής"

Πρώτα και πάνω από όλα οι Mικτές Μεσσηνίας είναι μία ποδοσφαιρική οικογένεια η οποία στις δύσκολες στιγμές έρχεται ακόμα πιο κοντά και οι δεσμοί των μελών της γίνονται περισσότερο δυνατοί.

Oπάτερ φαμίλιας” της οικογένειας Ηλίας Μαστορέας και τα παιδιά του βίωσαν μέσα στο χειμώνα δύσκολες στιγμές με την ξαφνική ασθένεια ενός εκ των μελών της ομάδας, του Γιώργου Ράλλη ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας ενός απρόοπτου προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Όλα όμως πήγαν καλά και ο Γιώργος επέστρεψε δίπλα στους συμπαίκτες του και βρέθηκε μαζί τους στην προσπάθεια που έκαναν στο γήπεδο της Βάρης απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την Κ14, αυτό όμως που έχει σημασία είναι πως όλοι τους χάρηκαν για την επιστροφή και το μάθημα ζωής που έδωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Ηλίας Μαστορέας, αφού παρά την περιπέτεια της υγεία του όλο αυτό το διάστημα η σκέψη του ήταν πάντα δίπλα, στην ομάδα. Αναφέρει ο τεχνικός των Μικτών:

Μαθήματα ζωής!!!

Χθες στο παιχνίδι μας με το Ηράκλειο είχαμε 19 ποδοσφαιριστές. Ήρθε κοντά μας ο Γιώργος μας. Ο Γιώργος μετά από μια δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του δεν έπαψε ποτέ να βρίσκετε κοντά μας. Μας έστελνε κεράσματα για τα γενέθλια του από την κλινική όπου νοσηλευόταν και μηνύματα συμπαράστασης. Χθες λοιπόν έβαλε τον πατέρα του να ταξιδέψει από το χωριό του στη Μεσσηνία για να βρεθεί δίπλα μας και να μας στηρίξει ψυχολογικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το μόνο που μπορώ να πω για τη δύναμη αυτού του παιδιού είναι ένα ευχαριστώ!!! Ένα ευχαριστώ που με μαθαίνεις πως πρέπει να αντιμετωπίζω τη ζωή, ευχαριστώ Γιώργο που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο...”

 

 

393 views
Top