Παρελθόν ο Μαστορέας από τις Μικτές ομάδες... Το φορτισμένο, συναισθηματικά, "αντίο" του σπουδαίου τεχνικού

Tην αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας γνωστοποίησε, μέσω ανάρτησής τους στην προσωπική του σελίδα στα social media, ο Ηλίας Μαστορέας. Εξέλιξη η οποία προέκυψε ύστερα από απόφαση της διοίκησης της ΕΠΣΜ και η οποία οδήγησε τον σπουδαίο τεχνικό να αναρτήσει το ακόλουθο, εντονότατα φορτισμένο συναισθηματικά, κείμενο…

«Μικτή Μεσσηνίας, έφτασε η στιγμή του αποχωρισμού...

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

«Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινά στην προπονητική μου πορεία, αυτή τη φορά σαν προπονητής στις μικτές ομάδες παίδων και νέων του νόμου μας. Τα παιδιά μας είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε, σε συνδυασμό με το πιο όμορφο και συναρπαστικό άθλημα, είναι το καλύτερο που μπορούσε να μου τύχει... Καλή ποδοσφαιρική σεζόν εύχομαι, μακρυά από τραυματισμούς σε όλους τους ποδοσφαιριστές...»

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Όλα τα όμορφα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή. Έτσι, τελειώνει σήμερα και η συνεργασία μου με την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Μετά από συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο και τον υπεύθυνο των μικτών ομάδων, μου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΜ, γιατί μου έκανε την τιμή να βρίσκομαι στην πιο σημαντική θέση που θα μπορούσα να έχω. Γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να γεμίσω με εμπειρίες και έντονα συναισθήματα. Υπήρξαν στιγμές περηφάνειας για τις επιτυχίες αλλά και αυτοκριτικής τις δύσκολες στιγμές, τα οποία θα με συντροφεύουν και θα με οδηγούν στα μελλοντικά μου βήματα.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τους συνεργάτες μου, τόσο στα γραφεία όσο και στο γήπεδο… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΠΑΙΔΙΑ για όσα με έμαθαν, και πιστέψτε με ήταν πάρα πολλά. Ένα τεράστιο συγνώμη σε αυτά που στεναχώρησα…

Θέλω να ξέρετε ότι νιώθω πολύ τυχερός που σας γνώρισα, θα είμαι δίπλα σας για ό,τι με χρειαστείτε… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες και στους προπονητές τους για την συνεργασία μας.

Τέλος ένα ευχαριστώ στους γονείς για την υπομονή και την εμπιστοσύνη τους. Θα θυμάμαι τα τρία αυτά χρόνια με αγάπη και νοσταλγία γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να ξεχαστούν!!!

Στο επανιδείν…»

511 views
Top