Φιλικό και τρισάγιο στην μνήμη του Λυκούργου Γαϊτανάρου (φωτο)

Την μνήμη του “προέδρου των προέδρων” της Καλαμάτας, Λυκούργου Γαϊτανάρου τίμησαν οι παλαίμαχοι της Μαύρης Θύελλας και του Μεσσηνιακού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Πριν το παιχνίδι τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του, παρουσία του γιού του Γιάννη. Ο πρόεδρος του συνδέσμου Παλαιμάχων της Καλαμάτας, Μανώλης Θεοδώρου αναφέρθηκε στην προσφορά του εκλιπόντος και προσέφερε στον γιό του φανέλα της Μαύρης Θύελλας με υπογραφές όλων των παλαιμάχων.

Ο Σταύρος Χριστόπουλος έδωσε αναμνηστικό από τον Μεσσηνιακό και τόνισε το ενδιαφέρον του αείμνηστου Λυκούργου για όλες τις μεσσηνιακές ομάδες.

Το παρών έδωσε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τα δύο σωματεία για την πρωτοβουλία τους.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με νίκη των παλαιμάχων της Καλαμάτας με 5-1.

Για τους νικητές του ΠΣ Η Καλαμάτα  αγωνίστηκαν οι Πλακουδάκης, Δέδες, Παλαμάρας, Δούβας, Μαυρέας, Κ. Μπιζίμης, Χατζηαγγελής, Αθανασόπουλος, Μπλέτσας, Λακριντής, Δρούγας, Σκαφιδάς, Παν, Μπιζίμης, Στυαριανέας, Φράγκος, Σωτηρόπουλος, Πετρόγιαννης.

Με τον Μεσσηνιακό αγωνίστηκαν οι Σακκάς, Σταυρόπουλος, Κολοκάθης, Μουστάκας, Σκιαδόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Φωτόπουλος, Φύκουρας, Νινιός, Χριστόπουλος, Αναστασόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Πατρίκης, Γεωργιόπουλος, Κουτσαντώνης, Πετρόγιαννης, Σπαντιδέας, Ζησιμάτος.


326 views
Top