Πρωτάθλημα Κ16: Μόνο από ένα σωματείο οι “δανεικοί”

Τις λεπτομέρειες του πρωταθλήματος Κ16 έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΠΣ Μεσσηνίας με την ανάρτηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2004 και 2005 και συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλα τα σωματεία έως την Δευτέρα 23/09/2019, καταβάλλοντας το παράβολο των 50 ευρώ.

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΜ την Τετάρτη 25/09(15:00).

Όσο από τα σωματεία δεν λάβουν μέρος μπορούν να δώσουν δανεικούς. Ο περιορισμός για κάθε ομάδα είναι πως θα μπορεί να παίρνει δανεικούς μόνο από ένα σωματείο.

Τα σωματεία που θα έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΣ Μεσσηνίας:

  • Ξεχωριστή κατάσταση των ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται ως δανεικοί, η οποία θα σφραγίζεται και θα παραδίδεται στο σωματείο, αντίγραφο της οποίας θα παραμένει στο αρχείο της ΕΠΣΜ

  • Υπεύθυνη δήλωση του σωματείου στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής ότι του επιτρέπει να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού

  • Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του ποδοσφαιριστή ότι συναινεί στο δανεισμό

Μετά την έναρξη του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή, αφαίρεση ή προσθήκη στην κατάσταση που έχει κατατεθεί στην ΕΠΣΜ.

Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνισθεί με τη μορφή δανεισμού μόνο σε ένα σωματείο ενώ ποδοσφαιριστής που έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού δεν μπορεί να αγωνίζεται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στην ομάδα που έχει δελτίο.

Η έναρξη των αγώνων και οι όμιλοι των ομάδων που θα δημιουργηθούν θα ανακοινωθούν την ημέρα της κλήρωσης.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

 

 

319 views
Ετικέτες
Top