Ολυμπιακός Ανάληψης-Χανδριναϊκός 0-1: «Μίλησε» στο 92΄ ο Θανάσης Κοντός!

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Χανδριναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης, τον οποίο νίκησε στην Μεσσήνη με 1-0 χάρη σε τέρμα του Θανάση Κοντού στο 92ο λεπτό τις αναμέτρησης.
Η ομάδα του Χανδρινού ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, ειδικά στο β΄ μέρος.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς πολλές φάσεις, ενώ στο β΄ μέρος ο Χανδριναϊκός πήρε το πάνω χέρι και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 53΄ με τον Σαχινάι, όμως ο Καραμπάτος μπλόκαρε.
Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 62΄ με την κεφαλιά του Βλαχάκη και τον Κούρταλη να αποκρούει και στο 78΄ ο Ζωγόπουλος πήρε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Αθ. Κοντός στο 87΄ δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Καραμπάτο όμως στο 92΄ το κατάφερε με 2η προσπάθεια (κεφαλιά στο δοκάρι και πλασέ στην επαναφορά), έπειτα από σέντρα του Κότι.
Διαιτητές: Ε. Ζαρακοβίτης, Α. Τσουκάλη, Γ. Νιάρχος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Βανικιώτης, Κανάς, Ζερβάκος, Δουρούμης, Μιχ. Παναγιωτόπουλος, Πράτης (88΄ Βόλαρης), Μιχαλόπουλος (85΄ Κορομηλάς), Βλαχάκης, Σαραντόπουλος (74΄ Θεοδωρακόπουλος), Κ. Παναγιωτόπουλος
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Κούρταλης, Βασιλόπουλος, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Αθ. Κοντός, Καραταράκης, Κότι, Μεμά, Σαχινάι, Λύρας, Αλ. Κοντός (76΄ Καρλής)

 

1449 views
Top