ΕΡΑΝΗ ΦΙΛ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤ. 8-0: Καρέ του μικρού Φώτη υπό το βλέμμα του θείου Νίκου!

Ακόμη… βάζει γκολ στα Φιλιατρά η Εράνη η οποία επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 8-0 του Απόλλωνα Πεταλιδίου και ουσιαστικά περιμένει τον επόμενο αντίπαλο στους «16» που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού μεταξύ του Μιλτιάδη και του Πανθουριακού.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο φαίνεται πως αποτέλεσε … έμπνευση για τους παίκτες της Εράνης και ιδιαίτερα για τον 17χρονο ανιψιό του Φώτη Νικολακόπουλο. Ο μικρός βρήκε τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα δικαιώνοντας όλους όσοι πιστεύουν πως βαδίζει στα χνάρια του θείου του.

Για το Πεταλίδι και τον Αλέκο Τσατά που κάθησε για πρώτη φορά στον πάγκο του το ματς στα Φιλιατρά ήταν μια υποχρέωση που έπρεπε να βγεί και τελικά εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Η ομάδα κατέβηκε με 10 μόλις παίκτες μόνο και μόνο για να μην έχει συνέπειες και δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο.
Οι σκόρερ και τα γκολ έχουν ως εξής Νικολακόπουλος 17’, 26’ 32’ 67’, Κόλλιας 55’, 72’, Αλεβίζος 39’, Μητρόπουλος 45’.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Λυμπερόπουλος, Καραχάλιος, Βλάμης, Φουντάς, Μιχαλακόπουλος, Χότι, Αλεβίζος (70’ Χρονόπουλος), Μητρόπουλος (65’ Διονυσόπουλοςς), Νικολακόπουλος, Δημόπουλος (75’ Σπυρόπουλος), Κόλλιας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Στάθ. Χρονόπουλος, Σαρατσιώτης, Καρδάσης, Πανταζόπουλος, Κορμπής Κ., Ανδρ. Χρονόπουλος, Παπανικολάου, Καπετανάκης, Δημητρουλόπουλος, Κοστόβ.

1424 views
Top