Διαβολίτσι-Μεσσηνιακός 2-0: Γερές βάσεις για πρόκριση με Καλογερόπουλο-Παπαδόγιαννη

Το πρώτο βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Διαβολίτσι, που επικράτησε με 2-0 του Μεσσηνιακού χάρη σε τέρματα των Αντώνη Καλογερόπουλου και Σάκη Παπαδόγιαννη.
Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους «πράσινους» να μπαίνουν πιο δυνατά και να χάνουν τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο 1ο μέρος με τον Γουδέλη, ενώ αντίθετα ο ΑΟΔ ευτύχησε να προηγηθεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογερόπουλου στο 35ο λεπτό.
Στην επανάληψη οι «νερατζούρι» κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με Εμμανουή, Ζάκκα, Παπαδόγιαννη και Καλογερόπουλο, ενώ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Παπαδόγιαννη στο 65΄, έπειτα γύρισμα του Ζάκκα.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Μιχάλης Φασουλής): Κατσαρέας, Διαγούπης, Μπαλόπουλος, Σταματόπουλος, Κρεμμύδας, Εμμανουήλ, Παπαδόγιαννης (80΄ Π. Σουλαντίκας), Καλογερόπουλος, Ζάκκας, Τσουκαλάς (70΄ Ντουμάνι), Θεοδωρόπουλος (46΄ λ. τρ. Κωστέας)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Μουλατσιώτης): Τσουλάκος, Χαρίτος, Στ. Γαβράς, Κριτσωτάκης, Γεωργακόπουλος (43΄ λ. τρ. Ξυνός), Π. Γιαννακόπουλος, Δημόπουλος (46΄ Καραγιαννίδης), Νούλας (75΄ Τσιριγώτης), Μανωλόπουλος, Καρκαβάς, Γουδέλης

702 views
Top