Χωρίς να εντυπωσιάσει αγκάλιασε(3-0 τη Σπερχογεία)τη πρόκριση η Κυπαρισσία (pics)

Eπιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί η Κυπαρισσία επικράτησε της Σπερχογείας με 3-0, στο γήπεδό της, αγκαλιάζοντας τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά και αρκετά δυνατό με τους γηπεδούχους να τα «βρίσκουν σκούρα» μέχρι το 38΄ οπότε και ο Τριανταφύλλης έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση στο β μέρος και μάλλον το «πλήρωσαν» καθώς δέχθηκαν δυο τέρματα στο διάστημα 60΄ με 65΄.

Ο Μιτρόφ πέτυχε το 2-0 στο 63΄ και ο Κωνσταντόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο 54΄ πάντως οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν σουτ του Γιακουμή βρήκε σε αμυντικό της Κυπαρισσίας ενώ απείλησαν με τους Γ. Δωδεκάτο και Γιακουμή.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Τριανταφύλλης(92΄ Βασιλόπουλος), Πετρόπουλος, Μανδραπήλιας (78΄Γιαννόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μπακόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Ε. Δωδεκάτος(46΄ λ. τρ. Π. Καλόμαλος), Γ. Δωδεκάτος, Μοσχίδης, Σβερκούνος, Κορομηλάς, Καραχάλιος, Βουρνάς(70΄ Ζουμπόπουλος), Δικαίος, Γιακουμής(60΄ λ.τρ. Μούστος).

905 views
Top