Αγχωτικά (1-1) με Αίαντα αλλά πέρασε στους "16" το Φαραί (φωτο)

Ισόπαλο, με σκορ 1-1, ολοκληρώθηκε το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στον Αίαντα και το Φαραί, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο «Π. Μπαχράμης», αποτέλεσμα το οποίο χάρισε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου στην ομάδα του Φαραί μιας και στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε σε δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με τον Αίαντα να επιζητά το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά και το Φαραί να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα.

Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49΄ το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακλή πήρε πάντως το προβάδισμα και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη πρόκριση. Ο Λικάι έφερε τη μπάλα στη καρδιά της περιοχής του Μπαχράμη και ο Μούσα με σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Αίαντα πετυχαίνοντας το 0-1.

Οι τυπικά γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση με τον Μιχαλόπουλο, λίγα λεπτά αργότερα, χωρίς αποτέλεσμα για να έρθει αυτή στο 90΄, με τον Αντεμάι, όταν πια ήταν αργά.

AIANTAΣ:Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρέλος, Περιβολάρης(68΄ λ. τρ. Καραγιάννης) , Παλιατσέας, Μιχαλόπουλος, Ζαφείρης(76΄ Κουλουμπός), Στραβάκος , Αντεμάι , Μπαζίγος(57΄ Κανιώρος),Πανταζής

ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μάραντος(77΄ Φιλανδριανός), Λικάι, Καπακλής, Λάζαρης, Μαυροειδάκος, Μούσα, Σεφεράσι, Σεριάτος(86΄ Δοβλέτης), Πέτσι(61΄ Κακαλής), Τσέρτος. .

1253 views
Top